Kallio Vesa

Olen etupäässä eteläsavolainen, isänisäni oli kotoisin Kymenlaaksosta, loput perintötekijät löytyvät Kangasniemeltä. Olen toiminut viljelijänä, torikauppiaana, tutkijana ja toiminnanjohtajana edunvalvontajärjestössä. Synnyinpitäjän lisäksi olen asunut Mikkelissä (Otava, Orijärvi, Anttola), Savonlinnassa ja Helsingissä ja kohdannut ihmisiä jokaisessa Etelä-Savon kunnassa.

Koulutusta olen saanut kaikilta asteilta päätyen lyhyeen akateemiseen uraan, mutta kumiteräsaappaat ovat kulkeneet aina matkassa mukana. Yhteisten asioiden hoitaminen kiinnostaa taajamamerkin molemmin puolin.

Politiikassa ei kyse ole minusta, vaan meistä. Siksi olen mukana muiden kanssa tekemässä Mikkelistä entistä paremman paikan elää, yrittää ja asua, kaikille.

Kuntavaaleissa
äänestysnumero

176

Ammatti

Kansanedustaja

Ikä

57

Perhe

Vaimo ja tämän kaksi aikuista poikaa

Harrastukset

Nikkarointi, pihatyöt ja kaikenlainen muu näpertely

Yhteystiedot

vesa.kallio@eduskunta.fi

040 527 1039

Facebook

Reseptini Mikkelin parhaaksi

Yhteisissä asioissa on aina kyse ihmisistä ja jokainen poliittinen päätös vaikuttaa aina ihmisiin. Siksi jokainen päätös tulee arvioida eri näkökulmista ja mitä vaikutuksia sillä on niin ihmisiin, yrityksiin kuin muihin toimijoihin. Mikkelissä on oltava elämisen, asumisen ja yrittämisen edellytykset taajamamerkin molemmin puolin. 

Politiikassa ei ole kyse minusta, vaan meistä. Voittava joukkue koostuu yksilöistä, jotka ymmärtävät yhdessä tekemisen merkityksen, antavat arvon erilaisille mielipiteillä, kuuntelevat ja osaavat perustella näkemyksiään. Päätöksenteossa tulee ymmärtää sekä kovia että pehmeitä arvoja.

TOP 3 -teemani seuraavalle valtuustokaudelle:

  1. Elämää, elinvoimaa ja yrittäjyyttä taajamamerkin molemmin puolin.
  2. Huolenpitoa ihmisistä – lapsista vanhuksiin.
  3. Paikallisuus edellä palveluiden ja tuotteiden hankinnassa.

MINUN SUOSIKKIRESEPTINI

Kermainen maksakastike

0,5 kg kotimaista naudan maksaa
1 kotimainen porkkana
puolikas kotimainen sipuli
pari ruokalusikallista kotimaisia vehnäjauhoja
maustepippuria ja suolaa oman maun mukaan
1 dl kotimaista kermaa
n. ½ l vettä, hanasta
kotimaista voita

1. Poista maksasta kalvot, mutta varo, ettei maksa repeä. Paloittele oman mielen mukaiseen muotoon ja kokoon.

2. Ruskista maksapalat voissa, ensi vähän kevyemmin ja sitten lisäten voita.

3. Lisää jauhot, vesi, pilkotut sipuli ja porkkana sekä mausteet.

4. Anna hautua 15-20 minuuttia pienellä tulella.

5. Lisää lopuksi kerma ja anna kypsyä hitaasti vielä viitisen minuuttia.

Tarjotaan perunan kera, joko keitinperunoina (muista kuivata perunat keittämisen jälkeen kunnolla) tai muusina. Ja halutessa puolukkahilloa perään! Itse saatan sipaista hennosti sinappia antamaan lisämakua. 🙂

Kallio
Vesa

Kuntavaaleissa
äänestysnumero

176