Olen eläkkellä oleva toimittaja, joka on kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista. Työurani ajan seurasin politiikkaa toimittajana, ja nyt eläkkeellä olen toiminut aktiivisesti Keskustan riveissä.
Tavoitteeni on jatkaa työtä kotiseudun hyväksi hyvinvointialueen aluevaltuutettuna sekä Mikkelin kaupunginvaltuustossa, johon olen huhtikuun vaaleissa ehdolla ensimmäistä kertaa. Mikkeli ja Etelä-Savo ovat Suomen parhaita seutuja, joilla on kaikki eväät hyvään kehitykseen. Teen parhaani Mikkelin ja maakunnan suunnan muuttamiseksi kohti parempia aikoja.
Kuntavaaleissa
äänestysnumero
169
Aluevaaleissa
äänestysnumero
2279
Ammatti
Päätoimittaja (emeritus), eläkeläinen
Ikä
69
Perhe
Vaimo, kaksi lasta puolisoineen, kaksi lastenlasta
Harrastukset
Hiihto, kulttuuri, matkustaminen, mökkeily Puulalla
Yhteystiedot
honkamaatapio@gmail.com
044 035 0300
Voisiko Mikkeli olla kehittyvä, kukoistava maakuntakeskus, siis nykyistäkin parempi? Kaupunki, jossa ihmiset ja yritykset viihtyvät ja johon halutaan asettua. Opiskelukaupunki, josta nuorille tulee hyvä hytinä. Kaupunki, johon sekä lapsiperheitten että eläkeläisten on mieluisaa ja turvallista asettua.
Ihan emme ole vielä perillä. Tarvitsemme mikkeliläisten ja päättäjien tiivistä yhteistyötä, joka vie meitä askel askeleelta kohti parempia aikoja. Tarvitsemme vahvaa Eloisaa, joka varmistaa sosiaali- ja terveyspalvelumme. Tehdään lujasti töitä, mutta ei unohdeta elää. Otetaanpa mukaan siis ripaus huumoria ja leikinlaskua. Parhaat tulokset syntyvät rennolla otteella.
TOP 3 -teemani seuraavalle valtuustokaudelle:
MINUN SUOSIKKIRESEPTINI
iso sipuli
50 g voita
2 porkkanaa
100 g selleriä
100 g palsternakkaa
200 g lanttua
loraus valkoviiniä (haluttaessa)
valkopippuria myllystä
300 g kylmäsavulohta siivuina
1 prk smetanaa
1 dl kuohukermaa
tilliä
1. Hienonna sipuli ja kuullota voissa, älä ruskista.
2. Pilko porkkanat, selleri, palsternakka ja lanttu. Lisää ne sipulin sekaan. Rouhi mukaan valkopippuria.
3. Lorauta valkoviini juuresten päälle ja lisää vettä niin, että ainekset peittyvät.
4. Hauduta hiljaisella tulella kypsiksi.
5. Lisää lohi, älä keitä, koska keitto kypsyy nopeasti.
6. Lisää kerma ja smetana.
7. Mausta suolalla ja lisää tilli.
Kuntavaaleissa
äänestysnumero
169
Aluevaaleissa
äänestysnumero
2279