Olen mikkeliläinen hevosnainen, metsätalousinsinööri amk, oman elämän noita-akka. Minulla on juuret syvällä maassa ja pää korkealla pilvissä.
Olen kiinnostunut ihmisten ja eläinten hyvinvoinnista ja niiden vaikutuksista toisiinsa. Elämme yhä kiihtyvässä Uudessa Ajassa, joka haastaa meitä katsomaan syvemmälle sisään todelliseen itseemme. Haluan ravistella kanssakulkijoita näkemään ylisukupolviset traumataakkamme, kollektiiviset sotkeumamme ja Elämän Voiman virran kohti Uutta.
Järjestän mm. rumpukursseja, konstellaatioryhmiä sekä muita itsetuntemuksen ja hyvinvoinnin ryhmiä.
Haluan tuoda politiikkaan uusia sävyjä, tuoreita ajatuksia ja juurevuutta.
Kuntavaaleissa
äänestysnumero
201
Aluevaaleissa
äänestysnumero
2323
Mikkeli tarvitsee uusia näkökulmia. Kaupungilla on paljon kärkiä käytettäväksi. Ruokaa syö jokainen, ja lähiruuan on oltava ykkösvaihtoehto. Hyvinvoinnin edistäminen monipuolisesti on otettava huomioon. Kaikkea ei voi mitata rahalla.
TOP 3 -teemani seuraavalle valtuustokaudelle:
1. Lähiruoka prioriteetiksi laitoksissa ja kouluissa
2. Hyvinvoinnin lisääminen, mm. Green Care
3. Traumainformoidun yhteiskunnan edistäminen
MINUN SUOSIKKIRESEPTINI
Pohja:
4 munaa
4 dl sokeria
4 dl vehnäjauhoa
2 tl leivinjauhetta
2 tl ruokasoodaa
2 tl vaniljasokeria
4 tl kanelia
6 dl porkkanaraastetta
2 tl ruokaöljyä
Pinnalle:
Pieni sulatejuustopurkki (paras Olympia)
3 dl tomusokeria
60 gr voita
1. Vaahdota munat ja sokeri.
2. Sekoita yhteen muut aineet ja lisää ne munasokeriseokseen.
3. Levitä seos pellille ja paista 175 astessa noin 25 minuuttia.
4. Jäähdytä pellillinen ennen päällisen lisäämistä.
5. Vaahdota päällisen aineet keskenään ja levitä porkkanapiirakan päälle. Voit halutessasi lisätä strösseliä tm koristeeksi. Säilytä viileässä.
Kuntavaaleissa
äänestysnumero
201
Aluevaaleissa
äänestysnumero
2323