Olen Olkkosen Kirsi, agrologi. Olen kotoisin Juvalta ja asun Mikkelin Ristiinassa. Työurani olen tehnyt myynnin ja markkinoinnin parissa. Työskentelen kesäisin Naisvuoren kesäkahvilassa ja hoidan perheemme metsiä.
Yhteiskunnalliset asiat ovat kiinnostukseni kohde. Olen vuosien varrella saanut toimia erilaisissa tehtävissä ja luottamustoimissa. Tällä hetkellä toimin mm. Mikkelin kaupunginvaltuustossa Keskustan ryhmäpuheenjohtajana ja kaupunginhallituksessa. Olen Etelä-Savon hyvinvointialueen valtuutettu. Ristiinan urheilijoiden yleisurheilujaoston puheenjohtajana ja Etelä-Savon yleisurheilun hallituksen varapuheenjohtajana olen saanut olla järjestämässä erilaisia liikuntatapahtumia ja urheilukisoja.
Olen mukana tulevissa kunta- ja aluevaaleissa puolustamassa ihmisten arjen sujuvuutta sekä sitä, että palvelut ovat lähellä ihmisiä ja että päätöksissä otetaan huomioon asukkaiden hyvinvointi. Mielestäni koko Mikkelissä ja Etelä-Savossa tulee olla edellytykset yrittämiseen ja asumiseen. Tiukassa taloustilanteessa päätökset pitää pohjautua faktoihin ja huolelliseen valmisteluun yhteistyössä eri toimijoiden ja puolueiden kanssa.
Kuntavaaleissa
äänestysnumero
189
Aluevaaleissa
äänestysnumero
2312
Ammatti
Agrologi
Ikä
64
Perhe
Aviomies Jouni, tyttäret Eveliina ja Emilia, Eveliinan poikaystävä Ville
Harrastukset
Yhdistystoiminta, talkoot, pyöräily ja uinti
Yhteystiedot
Mikkelissä on paljon alueiden historiaa, paikallisuutta, tarinoita ja ruokakulttuuria, jotka voidaan tuotteistaa kaupunkimme vetovoimaksi. Mikkelillä on mahdollisuus muodostua asumisen unelmakaupungiksi, tarjotaan siis monipuolisia asuinmahdollisuuksia ja vapautta valita oma asuinpaikka. Mikkeli on perinteikäs koulu- ja opiskelukaupunki, joten huolehditaan monipuolisesta, laadukkaasta ja houkuttelevasta koulutuksesta myös tulevaisuudessa. Paikallisesti tarjottavat liikuntamahdollisuudet ja tapahtumat lisäävät hyvinvointiamme.
TOP 3 -teemani seuraavalle valtuustokaudelle:
1. Päätökset on tehtävä huolella ja yhteistyössä
2. Arjen sujuvuuden varmistaminen - palvelut lähellä
3. Liikunta ja kulttuuri kaikkien ulottuville
MINUN SUOSIKKIRESEPTINI
1 l piimää
3–4 dl rikottuja ohrasuurimoita
2 munaa
2 dl vehnäjauhoja
(loraus öljyä)
1 ½ tl suolaa
1. Kaada piimä kulhoon, lisää ohrasuurimot ja anna turvota yön yli.
2. Sekoita aamulla muut ainekset joukkoon ja anna turvota hetki.
3. Kaada seos uunipannulle, jossa on leivinpaperi.
4. Paista 225-asteisessa uunissa n. 30–40 minuuttia. Rieska on valmis, kun se on saanut ruskean värin.
Ihan parasta lämpimänä munavoin kanssa.
Kuntavaaleissa
äänestysnumero
189
Aluevaaleissa
äänestysnumero
2312