Kuusisto Katja

Olen kotoisin Sotkamosta ja ehdin asustella pääkaupunkiseudulla miltei 20 vuotta, kunnes työt toivat Mikkeliin viime vuoden huhtikuussa.  Työskentelen Mikiossa vuoropäällikkönä ja voi pojat, että miä rakastan tuota meidän ravintolaa.
 
Mikkeli tuntui ensimmäisestä päivästä asti kodilta, jonne oli helppo muuttaa ja päästä osaksi arkea. Ennen kaikkea täällä on ihania ihmisiä, luonto lähellä, lyhyet välimatkat ja kirkkaat uimavedet, enkä unohda hehkuttaa näitä asioita ääneen.

Kuntavaaleissa
äänestysnumero

182

Ammatti

Ravintolan vuoropäällikkö

Ikä

47

Perhe

Kolme rescuekissaa: Esko 7, Noksu 5 ja Alma 4

Harrastukset

Lukeminen, musiikin suurkulutus ja sarjamaratonit

Yhteystiedot

katjakristiina.kuusisto@gmail.com

Reseptini Mikkelin parhaaksi

Mielestäni matkailun, kulttuurin ja liikunta-aktiviteettien avulla saadaan lisätuloja ja hyvinvointia kuntaan sekä voidaan hyödyntää myös NATOn alaesikunnan tuomaa kansainvälistä asiakaskuntaa.

TOP 3 -teemani seuraavalle valtuustokaudelle:

1. Kulttuuri ja liikunta tukevat henkistä hyvinvointia
2. Turvaa, aktiviteetteja ja palveluja ikäihmisille asuinalueesta riippumatta
3. Talous kuntoon ja ostovoimaa isommaksi

MINUN SUOSIKKIRESEPTINI

Lempin leiskuvat

240 g Kuvalan viljaporsaan ulkofileetä
80 g Aura-juustoa
100 g ananasmurskaa
suolaa
rouhittua mustapippuria
2 tl Dijon-sinappia
1 sipuli
3 dl kuohukermaa
1/2 lihaliemikuutio

1. Leikkaa porsaanfileestä noin 60 g painavia pihvejä. Nuiji ohuiksi leikkeiksi. 

2. Murenna Aura-juusto ja lisää siihen valutettu ananasmurska. Mausta leikkeet suolalla, mustapippurilla ja sinapilla.

3. Laita Aura-juusto-ananastahna leikkeiden päälle, rullaa kääryleiksi ja sido hammastikuilla. 

4. Paista kääryleet pannulla, poista hammastikut ja lado uunivuokaan.

5. Paista sipuli kullankeltaiseksi pannulla, lisää kuohukerma sekä lihaliemikuutio. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

6. Kaada kastike kääryleiden päälle ja kypsennä uunissa 170 asteessa noin 20 minuuttia. Koristele hienonnetulla persiljalla.
 
Lempin leiskuvien resepti on peräisin vanhasta Spar-kaupan ruokaohjelappusesta, josta mummu sen toi jo vuosikymmeniä sitten juhlapäivien ruokapöytään.

Kuusisto
Katja

Kuntavaaleissa
äänestysnumero

182