Häkkinen Kati Annika

Olen suurella sydämellä äiti, kansainvälinen tekijä, rohkeasti keskustalainen poliitikko, matkailuyrittäjä ja kirjailija. Arvoni kumpuavat työstä ja yrittäjyydestä. Juureni kotiseutuun Haukivuorella ovat vahvat. Ne ovat antaneet uskalluksen tehdä asioita rohkeasti Kyllä!-asenteella. Mitä tehdäänkin, tehdään se kunnolla!

Keskustalaisena päättäjänä haluan olla rakentamassa rohkeaa ja kansainvälisempää Mikkeliä. Maailmalla vietettyjen yrittäjävuosien myötä näen Mikkelin vahvuudet ulkopuolisen silmin ja niihin vahvuuksiin meidän tulisi keskittyä. Kaikki tiet vievät Mikkeliin!

Kuntavaaleissa
äänestysnumero

171

Ammatti

Hotelliyrittäjä, kirjailija

Ikä

44

Perhe

Kaksi mahtavaa teiniä

Harrastukset

Hiihto, jooga, espanjan kielen opiskelu, luonto

Yhteystiedot

kati@katihakkinen.com

Facebook

Verkkosivut

Reseptini Mikkelin parhaaksi

"Kyllä" asenteella rakennamme kansainvälistä, reipasta ja rohkeaa Mikkeliä! Mikkelin tulee olla helposti saavutettava ja kulkuyhteyksien sekä tieverkoston toimiva myös kaupungin sisällä. Mikkelin vahvuus on sen maaseutumaisuudessa ja historiassa ja näitä tuleekin korostaa erityisesti matkailun kehittämisessä.

NATO avaa meille uusia mahdollisuuksia, joista yksi on englanninkielisen koulupolun rakentaminen. Mikkelikin tarvitsee IB -tai englanninkielisen peruskoulu-ja lukiolinjan. Osana nuorten unelmakaupunkia ovat myös elävä kaupunkikeskusta, tapahtumat, kohtuuhintainen harrastaminen ja modernit koulut. Urheilu ja kulttuuri eivät ole toisiaan poissulkevia vaan molemmat tärkeä osa elävää ja energistä kaupunkia.

TOP 3 -teemani seuraavalle valtuustokaudelle:

1. Englanninkielinen koulupolku
2. Junayhteydet
3. Verot alas, elinvoima ylös!

MINUN SUOSIKKIRESEPTINI

Aasialainen kalakeitto

½ dl riisiä
1 arkki merilevää
pala inkivääriä
½ kpl punaista chiliä
1 kynsi valkosipulia 
6 dl vettä 
¾ dl kalakastiketta 
½ dl osterikastiketta 
2 rkl soijakastiketta 
1 kpl porkkana 
¼ kpl kesäkurpitsa 
½ kpl sipuli 
300 g nahatonta kalafilettä (vaalea kotimainen järvikala esim. kuha, ahven) 
½ puntti korianteria

1. Paahda riisiä kuivalla paistinpannulla niin kauan, että se muuttuu kullan ruskeaksi. Anna jäähtyä. Murskaa riisit korkeareunaisessa kulhossa jauheeksi sauvasekoittimella. 

2. Kastele merileväarkki kauttaaltaan. Pilko suikaleiksi leikkuulaudalla. 

3. Hienonna inkivääri, chili ja valkosipuli leikkuulaudalla hienoksi hakkeeksi. 

4. Laita kattilaan vesi, kalakastike, osterikastike, soijakastike, inkivääri, valkosipuli ja chili. Kuumenna kiehuvaksi. 

5. Paloittele porkkana, kesäkurpitsa ja sipuli pieniksi kuutioiksi. 

6. Lisää kattilaan porkkana, kesäkurpitsa, sipuli ja merilevä. Keitä 5 minuuttia. 

7. Lisää kalat kuumaan limeen ja keitä hiljalleen noin 5 minuuttia. Lisää keittoon paahdettu riisijauhe. 

8. Pilko korianteri hienoksi leikkuulaudalla. Koristele keitto korianterisilpulla ja tuoreella chilillä.

Häkkinen
Kati
Annika

Kuntavaaleissa
äänestysnumero

171