Hakkarainen Hannele (sit.)

Olen vuodesta 1991 mikkeliläistynyt pitkän linjan ravintola-alan ammattilainen. Kasvoin maatilalla Valkealassa. Perheeseeni kuuluu mieheni lisäksi kaksi poikaa ja kolme bonustytärtä. Lapsenlapsia ja bonuslapsenlapsia on yhteensä kahdeksan, joten syntymäpäiviä piisaa. 😄

Olen aiemmin toiminut ravintola-alan yrittäjänä. Nykyisin toimin Mikkelin Teatterikerhon ravintolan ravintolapäällikkönä. 

Kulttuuripalvelut ovat kunnan lakisääteisiä tehtäviä. Kulttuurikenttä luo työpaikkoja, lisää matkailullista kiinnostavuutta, tuo lisäeuroja muille elinkeinoille ja lisää asukkaiden hyvinvointia. Meillä ei ole kuntana varaa menettää esim. Mikkelin Teatteria tai Mikkelin Kaupunginorkesteria. Lisäksi asukkaille on oltava tarjolla myös osallistuvaa kulttuuria.

Kuntavaaleissa
äänestysnumero

162

Ammatti

Ravintolapäällikkö

Ikä

61

Perhe

Aviomies, kaksi poikaa, kolme bonustytärtä ja kahdeksan lastenlasta

Harrastukset

Luonnossa liikkuminen, uinti ja avantouinti, laulu, lukeminen ja käsityöt

Yhteystiedot

hanhakkahh@gmail.com

050 365 1902

Reseptini Mikkelin parhaaksi

Kunta elää kulttuurista. Tehkäämme parhaamme, että Mikkeli säilyisi elävänä kulttuurikaupunkina.

TOP 3 -teemani seuraavalle valtuustokaudelle:

1. Kaikenkokoisille yrityksille taattava hyvät toimintaedellytykset
2. Kulttuuriin panostettu raha tuo elinvoimaa alueellemme
3. Ikäihmisten hyvinvointiin tulee satsata

MINUN SUOSIKKIRESEPTINI

Lohikeitto

250 g perunaa
75 g porkkanaa
75 g palsternakkaa
1 pieni sipuli
7 dl vettä
500 g kirjolohifileetä
kalaliemikuutio
(suolaa)
mustapippuria myllystä
2dl kermaa
tilkka valkoviiniä
1tl sitruunan kuorta raastettua
tilliä

1. Kuori ja kuutioi perunat, porkkana ja palsternakka.

2. Silppua sipuli ja kuullota se pienessä määrässä voita.

3. Keitä porkkanat ja kasvikset kypsäksi maustetussa vedessä (kalaliemikuutio, pippuri).

4. Irrota kirjolohifileesta nahka ja leikkaa filee kuutioiksi. 

5. Lisää lohikuutiot keittoon ja anna kiehahtaa.

6. Lisää kerma, valkoviini ja sitruunankuoriraaste kypsennyksen loppuvaiheessa.

7. Lisää lopuksi keittoon tuore tai pakastettu tilli. Maista ja lisää suolaa tarvittaessa.

Nauti paikallisen ruisleivän kera.

Hakkarainen
Hannele
(sit.)

Kuntavaaleissa
äänestysnumero

162